KOKOUSTILAMME

KABINETTI

Uusittu kabinettimme tarjoaa rauhallisen tilan jopa 30 hengen ryhmälle.Kabinetista löytyy koko seinän tussitaulu, videotykki, valkokangas ja fläppitaulu.Kahvitarjoilu pyydettäessä kokousasiakkaille. Ilmainen pysäköinti.Kysy tarjousta henkilökunnaltamme!

RAVINTOLASALI

Historiallista tyyliä huokuva ravintolasali on käytössänne joustavasti 30-100 hengelle päivä- tai iltatilaisuuksia varten.Järjestämme ruokailun tarvittaessa tilausravintolana. Baari on avoinna normaalisti hotellin aukioloaikoina ja sopimuksesta muulloinkin.

SAUNA- & UIMA-ALLASOSASTO

Huoneen hintaan kuuluu aina iltasauna ja uintimahdollisuus sisäuima-altaassamme.

ELOKUVATEATTERI

Elokuvateatteri Kino Hirvi tarjoaa kaksi näytäntösalia hotellin tiloissa. Elokuvateatteri on varustettu uusimmalla teknologialla ja esittää viimeisimmät elokuvat. Tutustu esityksiin www.kinohirvi.fi!
[

Kokoustamista 40-luvulta nykypäivään

Tule viettämään virkistävä yritys- tai yksityistilaisuus legendaarisessa Hotelli Hirvessä! Tarjoamme hotellin tiloissa kokousmahdollisuudet kabinettitiloissa, ruokailut ja illanvietot ravintolasalissa, saunan ja uinnin saunatiloissa sekä elokuvateatterin viimeisimmällä teknologialla varustettuna.Tevetuloa viihtymään!