COMFORT HUONEEMME

VANHA TYYLI, NYKYAIKAINEN MUKAVUUS

Comfort huoneissa korostuu nykyaikainen mukavuus ja siisteys yhdistettynä 50-luvun tyyliin, art deco vivahteisiin ja legendaariseen Hirven henkeen.

Comfort-luokan huoneemme ovat täysin uudistettu vuona 2019 niin pintojen kalusteiden kuin pesuhuoneiden osalta, unohtamatta kuitenkaan Hirven alkuperää. Osa huoneista sijaitsee myös rauhallisella pihan puolella ja huoneissa on 50″ LED-televisiot, 100-180cm sängyt ja jääkaappi.

Huoneen hintaan kuuluu aina ilmainen pysäköinti, uima-allas ja sauna sekä loistava aamiainen.

Historiallisesta kiinteistöstä johtuen huoneet sijaitsevat hissittömän rakennuksen 2. kerroksessa ja huoneet eivät sovellu pyörätuolikäyttöön.

|

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA

"Juuri kunnostettu tilava huone, todella hyvä sänky ja erinomainen aamupala."

- Helmikuu 2021

"Siisteys, rauhallinen ja super aamiaispöytä."

- Marraskuu 2020

"Mukava hotelli kohtuuhintaan keskellä kaupunkia. Aamiainen ylittää aina odotukset. Todella monipuolinen ja hyvin laitettu."

- Marraskuu 2020

"Erinomainen ja todella monipuolinen aamiainen - Suomessa näkee hyvin harvoin tämän tasoista hotelliaamiaista! Positiivinen ja ystävällinen henkilökunta."

- Lokakuu 2020

"Tosi ystävällinen palvelu ja mahtava aamiainen"

- Syyskuu 2020

"Vaatimattoman ulkokuoren sisällä kaunis aula- ja ruokailutila. Huone perustasoa mutta siisti, sängyt hyvät. Aamiainen yli odotusten; monipuolinen, tuoreet raikkaat ainekset ja valinnanvaraa todella paljon. Ystävällinen henkilökunta."

- Elokuu 2020

"Aamiainen hyvä ja terveellinen, sijainti Äänekosken keskustassa. Vanhassa funkkisrakennuksessa on ainutlaatuista tunnelmaa."

- Elokuu 2020

MAITTAVA AAMUPALA

Runsas ja monipuolinen buffet-tyyppinen aamupala aina mukana huoneen hinnassa.

Asiakkaidemme kehuma.

[

HUOKAUS HISTORIAA

Hotelli Hirvi perustettiin vuonna 1938 liikennöitsijä Eelis Hirven liikennöintiyrityksen tukipaikaksi tarjoten samalla myös majoituspalveluja yhdessä kerroksessa. Vuonna 1949 rakennus sai lisäsiiven elokuvateatterille. 1980-luvulla rakennus kohosi nykyiseen kolmikerroksiseen kokoonsa. Useista muutoksista huolimatta Hotelli Hirvi on edelleen Äänekosken omaleimainen funktionalistinen kiintopiste.

Ota Yhteyttä